Dejme potomkům šanci ...

Fosilní paliva na naší planetě vznikala přírodními postupy po dobu několika stovek milionů let. Jejich spalováním se o ně zcela připravíme v následujících 200 letech. Jiná paliva nemáme. A co bude potom ... ?

Solární systémy jsou možnou cestou, jak dát našim potomkům šanci přežít déle než 200 let. Zkusme být světu příkladem ...

10 nejlepších webů o solárním vytápění a solární výrobě elektřiny

Informovaný zákazník je pro nás dobrý zákazník, neboť se v problematice solárního vytápění a solární výroby elektřiny dobře orientuje, ví co chce a proč to chce. Projeví-li informovaný zákazník zájem o solární vytápění anebo solární výrobu elektrické energie nemusíme se příliš zabývat jeho motivací, srovnáváním výhod a nevýhod různých druhů solárního topení a fotovoltaiky a obecnými informacemi. Můžeme rovnou přejít k technickým a ekonomickým aspektům konkrétní nabídky, což šetří čas zákazníka i našich specialistů. 

Proto jsme pro Vás vybrali z našeho pohledu 10 nejlepších webů o solárním vytápění a solární výrobě elektrické energie, na nichž najdete podrobné informace o tomto způsobu vytápění a získávání elektřiny. Naši instalatéři vytápění Vám doporučují navštívit tyto stránky a seznámit se podrobně s problematikou solárního topení a fotovoltaických panelů dříve, než se rozhodnete jednat o realizaci Vašeho záměru.

Doporučujeme navštívit tyto webové stránky, kde jsou nejlépe zpracované informace o solárním vytápění a solární výrobě elektrické energie :

  1. http://www.heliostar.cz/ - web firmy Heliostar, nabízející systémy solárního vytápění a fotovoltaické výroby elektřiny TurboSolar s.r.o., založené na všech principech - kapalinové i teplovzdušné solární vytápění a fotovoltaické systémy výroby elektrické energie.
  2. http://www.eflorian.cz/ - skvěle zpracovaný web o solárním ohřevu teplé vody a solárním vytápění. Návštěvník zde najde přehledně textově i graficky zpracované informace o principu i technickém řešení solárního vytápění a mnoho praktických rad potřebných pro zvážení investičního záměru.
  3. http://solar24.cz/ - web věnovaný především ohřevu teplé vody solárními systémy. Specialiou webu jsou tzv. "solární sety" - zákazník si vybere podle počtu osob v domácnosti jeden ze setů a ihned se dozví pevnou cenu realizace solárního ohřevu a vytápění optimálního pro dané nasazení.
  4. http://www.neosolar.cz/ - komplexní nabídka všech solárních systémů - solární vytápění kapalinové i teplovzdušné, napojení na tepelná čerpadla, výroba elektřiny z fotovoltaických panelů. Firma řeší i rozšíření vytápěcích systémů o další zdroje tepla a jeho maximální využití např. rekuperací.
  5. http://www.energoportal.cz/forum/solarni-technologie/ - nezávislé informace o solárním vytápění a solární výrobě elektrické energie formou dotazů a odpovědí. Najdete zde diskuze k tématu solárních systémů vedené jejich uživateli i odborníky na výrobu tepla a elektřiny ze solárních technologií.
  6. http://www.mega-sunshine.cz/ - hledáte-li komplexní řešení ohřevu vody, vytápění a výroby elektřiny s využitím moderních solárních technologií, na tomto webu určitě najdete vše co potřebujete. Všechny solární technologie v nabídce jednoho dodavatele, to je cesta k jistotě a úsporám.
  7. http://www.solarventi.cz/ - specializace na teplovzdušné systémy solárního vytápění posktytuje mnohá řešení a funkce, které systémy kapalinové nemohou nabídnout - například samočinnou ventilaci a odvlhčování vytápěných prostor bez nebezpečí zamrznutí otopného systému při dlouhodobém opuštění objektu.
  8. http://solarni-ohrev.arsolar.cz/ - webové stránky předního výrobce a dodavatele solárních technologií od A do Z. Široká nabídka systémů pro solární ohřev teplé vody, tepelná čerpadla a solární výrobu elektrické energie.
  9. http://www.solarsolution.cz/ - spacialista na solární vytápění, solární kolektory komplexní systémy vytápění s využitím solárních kolektorů a tepelných čerpadel na místě primárních zdrojů tepla. Zde nakoupíte všechny komponenty solárních technologií za velmi výhodné ceny.
  10. http://www.usporaprodomy.cz/ - webové stránky zkušeného dodavatele nejen solárních systémů vytápění, ale komplexních topenářských služeb. Firma umí nabídnout realizaci kombinovaných systémů vytápění, v nichž spolupracuje klasické topidlo na plyn či tuhá paliva s alternativními zdroji tepla jako jsou tepelná čerpadla, solární kolektory, kotle na pelety anebo krby.

Podělte se o zkušenosti s tímto druhem vytápění ...
bbcode:
[br]  [b][/b]  [i][/i]  [u][/u]
[img]link image[/img]
[color=colour][/color]
[url]link[/url]
[url=link]title[/url]
 Jestliže ověřovací kód nemůžete přečíst -> Obnovte
* Opište ověřovací kód
* Povinná položka

Published on  07.10.2012